navigatie overslaan

Kerstfair KWF Twenterand & Tuincentrum Alco

Volop kerstbomen en kerstdecoraties voor huis en tuin. Deze dag zijn ook de kerstman met traktaties voor de kinderen en KWF kankerbestrijding met warme versnaperingen voor het goede doel aanwezig.

+ 1 foto's

Zaterdag 7 december organiseert Tuincentrum Alco samen met KWF Twenterand weer de gezellige en drukbezochte kerstfair. Kom je kerstboom en kerstdecoraties uitzoeken en geniet ondertussen bij één van de vuurkorven met een warm drankje.

Van 10.00-15.00: Kerstman met traktaties KWF Twenterand met warme versnaperingen Gratis warme Glühwein, chocolademelk en kruidige winterdrank Marsmallows roosteren bij de vuurkorf

Kerstboom bezorgservice, voor als je zelf de uitgezochte kerstboom niet direct kunt of wilt meenemen.

Een divers aanbod kerstkransen, tafelstukken en guirlandes ligt klaar op 7 december. Ook kunnen kerststukken op aanvraag worden gemaakt, met materialen en kleuren van jouw keuze. Het opmaken van een zelf gebrachte pot of mand in kerstsfeer is de gehele kerstperiode mogelijk. Alle kerstdecoraties worden handgemaakt met natuurlijke, verse materialen waardoor ze wekenlang mooi blijven en gegarandeerd uniek zijn.

Wanneer

-

Prijzen

Entreeprijs
gratis