navigatie overslaan

Helikoptervluchten boven Vroomshoop vanaf een weiland aan de Twentelaan in Vroomshoop-Oost

Helikoptervluchten tijdens openingsdag 160 jaar Vroomshoop. Vroomshoop altijd al eens vanuit de lucht willen bekijken? Dat kan op zaterdag 7 september, de eerste dag van het feestprogramma van 160 jaar Vroomshoop.

+ 2 foto's

De organisatie van Feestweek Vroomshoop biedt namelijk helikoptervluchten aan. Een helikoptervlucht duurt circa zes minuten en is te reserveren vanaf 40 euro. De opstijg- en landingsplaats is een weiland aan de Twentelaan in Vroomshoop-Oost.

“Een helikoptervlucht boven Vroomshoop, hoe vaak krijg je zo’n kans? De organisatie is super blij dat het hun gelukt is om dit aan het programma van 160 jaar Vroomshoop toe te voegen. En wat het extra leuk maakt: op zaterdag 7 september is ook de triatlon in het dorp. Dat geeft het uitzicht nog een specialer tintje!’, zegt voorzitter Lute Gombert van de organiserende Oranjevereniging Vroomshoop.

De eerste helikoptervlucht is om 10.00 uur. Vervolgens zijn er vluchten tot in de avond. Een helikoptervlucht met 3 personen is 40 euro per persoon, een vlucht met 2 personen is 60 euro per persoon. Een vlucht duurt zes minuten. Langere vluchten zijn in overleg mogelijk. Belangstellenden kunnen vanaf nu hun vlucht reserveren via Lute Gombert (0546-646420). Ook op de dag zelf (zaterdag 7 september) zijn er kaarten voor een helikoptervlucht te koop aan de kassa bij de opstijg- en landingsplaats.

Wanneer

Prijzen

3 personen voor €40.00 p.p., 2 pers. €60.00 p.p.